Jeg samler på gode kundeoplevelser

 "Vi er rigtig glade for at vi valgte Linda som vores ejendomsmælger. Hun var helt fra start rigtig god til at forklare hvad man kunne gøre for at fremme sit boligsalg. Hun var også igennem hele forløbet god til at orienter os om hvordan interessen for vores hus var. Vi fik vejledning om div. tiltag under forløbet med bl.a nye billeder som virkelig fik sparket gang i interessen. Vi følte os helt sikre på at Linda kunne sælge vores hus med hendes store engagement og ikke mindst hende dygtighed. Bonus er helt klar også hendes dejlige personlighed og vi klingede allerede fra første møde. Vi har kun de bedste anbefalinger til Linda"
Sælger Stephanie - Silkeborgvej 48, Brædstrup
"Vi har fra starten følt os rigtig godt tilpas med at have Linda som ejendomsmægler. Hun har altid været sød og rar og givet sig tid til at forklarer tingene undervejs for os. Vil helt klart anbefale Linda til alle dem vi kender som skulle få lyst til at sælge."
Sælger Nina og Martin - Gudenåvej 39, 8740 Brædstrup
"Vi har fra starten følt os rigtig godt tilpas med at have Linda som ejendomsmægler. Hun har altid været sød og rar og givet sig tid til at forklarer tingene undervejs for os. Vil helt klart anbefale Linda til alle dem vi kender som skulle få lyst til at sælge."
Sælger Gudenåvej 39, Brædstrup
"Vi har været/ er glade for Linda. Salget er gået stærkt. På trods af beliggenheden"
Sælger Heidi og Kim - Hambogvej 5A, Brædstrup
"Linda er engageret og på mærkerne hele tiden. Hun er fantastisk at samarbejde med, og brænder for sit arbejde. 5 stjerner herfra"
Sælger Susanne - Åvej 18, Brædstrup
"Linda arbejder super professionelt, følger op og
holder én opdateret.. Her er man i gode hænder...Tak!!"
Sælger Charlotte og Svenne - Åstruplundvej 33, Brædstrup
"Linda har været 'på' fra dag ét, og vi har i den grad følt, at vores hushandel var hendes hjertesag. Det tager længere tid at sælge en ejendom på landet end et hus i byen. Linda har hele tiden forsikret os om, at den rette køber ventede på netop vores hus - og hun fik ret!
Nu skal vi ud at finde noget nyt at bo i, og som hjælp hertil vælger vi naturligvis at trække på Lindas ekspertise"
Sælger Birthe og Anders - Hedelundvej 40, Brædstrup
"Vi har samarbejdet med Linda 2 gange og begge gange er det lykkes Linda, at sælge vores hus indenfor 3 måneder..... Samt er hendes service og kvalitet af meget høj standard samtidig med, at hun har sin personlighed med i alle facetter af salget, så det hele giver tryghed og gode mavefornemmelser igennem salget. Kan kun anbefale Linda"
Sælger Line og Martin, Østerled 14, Brædstrup
"Man er fra første færd tryg i Lindas ærlige og varme facon"
Sælger Stinne og Claus - Rævehæjvej 15, Træden

Din lokale ejndomsmægler

Vi er en uafhængig ejendomsmægler og er ikke underlagt forretningsmæssige bindinger til banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber. Det betyder, at du kan vælge netop den bank, kreditforening eller rådgiver, du føler dig mest tryg ved.

Vi brænder for mit arbejde, og det bilder vi os ind, at vores kunder kan mærke.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor ejendomshandel.

For os er det altafgørende, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet, og at du har tillid til, at vi sammen kan få løst opgaven.

· Boligsalg

· Salg uden ejendomsmægler

· Skødeskrivning

· Køberrådgivning


Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kærlig hilsen
Dit Lokale Ejendomsmæglerteam

Medarbejdere

Linda Riis Ejendomsmægler, MDE

Ole Schultz

Salg & Vurdering

Jane Bente Pedersen

Sagskoordinator

Lovpligtig forsikring

Forsikringsforhold:

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.