Din Lokale Ejendomsmægler

           Hvad vores kunder siger om os - er vores bedste anbefaling

Boligsalg med personlighed

Med fokus på at være en LOKAL mægler dækker vi Brædstrup, Bryrup og opland. Vi kender byerne til fingerspidserne, for vi bor her selv. Vi formidler alle former for boliger, villaer, andelsboliger, lejligheder og nedlagte landejendomme, og vi ved hvor vigtig en god plan for salget er.
Ingen boliger er ens og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte bolig og dig og skræddersyr en plan for salget sammen med dig - så vi sikrer at boligen fremstår fra sin bedste side, og sikrer at boligen får den bedste disponering rent markedsføringsmæssigt og sidst men ikke mindst, så du er godt klædt på til samarbejdet.
Vi holder dig naturligvis løbende orienteret om stort og småt og altid før og efter en fremvisning.
For os er det en selvfølge at være på forkant med udviklingen på boligmarkedet, salgspriserne og efterspørgslen - og vi kan lide at have fingeren på pulsen. Vi har blik for mulighederne og gør gerne tingene lidt anderledes, så forløbet er tilpasset netop dig og dit salg. Det kan vi gøre, fordi vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der sætter kunder frem for faste procedurer først.
Få en uforpligtende vurdering af din bolig, hvor vi personligt kommer ud og gennemgår din bolig - udvendigt og indvendigt - og får en snak om lige netop din situation, og hvad vi kan gøre for at få dig godt i mål med salget.
Fordi en bolighandel er en tillidssag...
For os er det altafgørende, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet, og at du har tillid til, at vi sammen kan få løst opgaven.
Se vores kundeanbefalingerne nedenfor - for hvad vores kunder siger om os - er vores bedste anbefaling - og vi er stolte af dem.

Vi samler på gode kundeoplevelser - her er der et udpluk


"Linda Riis er uden sidestykke, den dygtigste Ejendomsmægler jeg til dato har arbejdet sammen med.

Hun er empatisk.

Hun er altid sælgers rådgiver.

Hun er omhyggelig.

Hun har masser af indlevelse.

Hun er ærlig, også når det gør ondt.

Hun sælger med hjertet på rette sted, os så er hun benhård når det kræves i forbindelse med handlen. "

Sælger Per, Åvej, Brædstrup


"Den dygtigste lokale Ejendomsmælger i Brædstrup. Vil klart anbefale at bruge linda , så er man sikker på at blive taget godt hånd om - og blive vejledet sikket igennem et hus salg. Kort sagt. Hun er alle pengene værd."

Mette, datter til sælger Nedenskovvej, Brædstrup


"Vi fik et hurtigt salg, god vejledning og en god opfølgning af Linda. Jeg kan kun anbefale jer at tage en snak med Linda"

Sælger Lone, Tranevej, Brædstrup


"Jeg valgte at sælge mit hus gennem Linda Riis - og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Som person er Linda både imødekommende, personlig og yderst professionel. Hun er gået til opgaven med stor respekt og forståelse for, at processen indebar så meget mere for børnene og jeg, end bare en hushandel. Derudover har det været en kæmpe støtte at have Linda som rådgiver, når der skulle træffes beslutninger undervejs, især da vi stødte på et par bump på vejen. De bedste anbefalinger herfra og 5 stjerner til både Linda og Jane"

Sælger Winnie, Grædstrupvej, Brædstrup


"Vi har haft en helt igennem super, tryg og hurtig salgsproces, hvor Linda Riis har sikret et positivt og godt resultat. Vi kan på det varmeste anbefale Linda Riis som ejendomsmægler. Linda kender lokalområdet rigtig godt og er yderst professionel og engageret!"

Sælger Lisbeth, Bryrup


"Så blev mine forældres sommerhus solgt, takket være den dygtige ejendomsmægler Linda Riis i Brædstrup. Mange roser til Linda for den både professionelle og personlige behandling, vi har fået igennem den svære tid efter min fars død. Linda har været meget behjælpelig med alle de spørgsmål vi har haft, og har solgt sommerhuset til et rigtigt sødt par, som jeg er sikker på vil passe godt på dette dejlige sommerhus, som tilhørt familien siden 1998. Det betyder rigtigt meget - tusind tak Linda"

Datter til sælger, Løvsangerstien, Bryrup


"Vi har købt hus igennem Linda Riis. Der har fra start til slut været et meget professionelt forløb.

Hun yder en rigtig godt service og vi har hele tiden følt os trygge igennem forløbet."

Køber Thomas, Kjeldbjergvej, Grædstrup


"Vi har købt hus formidlet af Linda, og synes virkelig hun har været flink og hjælpsom, og samtidig givet os det rum vi har haft brug for i handlen, det har bare været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem."

Køber Carsten, Nørrehusvej, Brædstrup


"Linda Riis er en yderst professionel og kompetent ejendomsmægler. Ud over det, er hun også en rigtig sød og behagelig person at arbejde sammen med- og det gælder også hendes personale"

Sælger Betina og Kirsten, Løvsangerstien, Bryrup


” Super sød, Hurtig, nem at få fat i, kort sagt fin service”

Sælger Ulla og Arne, Åstruplundvej, Brædstrup


” Der blev givet en fantastisk rådgivning i forhold til klargøring af hjemmet.”

Sælger Ann og Flemming, Sorgenfri , Brædstrup


” Absolut tilfreds. Det var en fornøjelse”

Sælger Jonna og Keld, Rønnealle, Brædstrup


”Da jeg for små to år siden besøgte Linda på hendes kontor var jeg på intet tidspunkt i tvivl om at her er mægleren til salg af vores mors hus. Jeg bryder mig ikke om kædebutikker med med speedsnakkende sælgere. En, nu tidl., nabo til mor udtalte : hun har ihvertfald ikke sit væsen imod sig, og jeg synes hun har været rigtig sød hele vejen, og kan ikke se hvor vi kunne få en bedre behandling og salg”

Arving Kurt, Vestervangen, Brædstrup


”Fra start til slut et yderst behageligt samarbejde. Det hele gik utrolig hurtig, flot arbejdet”

Søn af sælger, Ole Volsmann, Stidsmøllevej, Brædstrup


”Linda er en komplet ejendomsmægler, har haft hende ved køb og nu ved salg. Er der når der er brug for hende, ellers en flue på vægen”

Sælger Marit og Henry, Havrevangen, Brædstrup


”Det har været en god proces at købe Sorgenfri 75 med dig som mægler. Vi har haft følelsen af, at vi som købere har kunnet henvende os til dig med spørgsmål og lignende :-) Måske løber vi på hinanden i byen”

Køber Sabrina og Nicolai, Sorgenfri, Brædstrup


”Vi har jo ikke fået meget salgsmateriale udleveret, lige i forbindelse med huskøbet. Synes jo du ramte vores og resten af familiens ønsker spot on! Vi glæder os til at flytte til Brædstrup!”

Køber Elisabeth og Hans-Henrik, Ehlersvej, Brædstrup (solgt inden den kom officielt til salg)


”Flink og behagelig og god til at informere omkring forløbet”

Sælger Pernille og Claus, Østergade, Brædstrup


 "Vi er rigtig glade for at vi valgte Linda som vores ejendomsmægler. Hun var helt fra start rigtig god til at forklare hvad man kunne gøre for at fremme sit boligsalg. Hun var også igennem hele forløbet god til at orienter os om hvordan interessen for vores hus var. Vi fik vejledning om div. tiltag under forløbet med bl.a nye billeder som virkelig fik sparket gang i interessen. Vi følte os helt sikre på at Linda kunne sælge vores hus med hendes store engagement og ikke mindst hende dygtighed. Bonus er helt klar også hendes dejlige personlighed og vi klingede allerede fra første møde. Vi har kun de bedste anbefalinger til Linda"

Sælger Stephanie - Silkeborgvej, Brædstrup


"Vi har fra starten følt os rigtig godt tilpas med at have Linda som ejendomsmægler. Hun har altid været sød og rar og givet sig tid til at forklarer tingene undervejs for os. Vil helt klart anbefale Linda til alle dem vi kender som skulle få lyst til at sælge."

Sælger Nina og Martin - Gudenåvej, 8740 Brædstrup


"Vi har været/ er glade for Linda. Salget er gået stærkt. På trods af beliggenheden"

Sælger Heidi og Kim - Hambogvej, Brædstrup


"Linda er engageret og på mærkerne hele tiden. Hun er fantastisk at samarbejde med, og brænder for sit arbejde. 5 stjerner herfra"

Datter af sælger, Susanne - Åvej, Brædstrup


"Linda arbejder super professionelt, følger op og holder én opdateret.. Her er man i gode hænder...Tak!!"

Sælger Charlotte og Svenne - Åstruplundvej, Brædstrup


"Linda har været 'på' fra dag ét, og vi har i den grad følt, at vores hushandel var hendes hjertesag. Det tager længere tid at sælge en ejendom på landet end et hus i byen. Linda har hele tiden forsikret os om, at den rette køber ventede på netop vores hus - og hun fik ret!

Nu skal vi ud at finde noget nyt at bo i, og som hjælp hertil vælger vi naturligvis at trække på Lindas ekspertise"

Sælger Birthe og Anders - Hedelundvej, Brædstrup


"Vi har samarbejdet med Linda 2 gange og begge gange er det lykkes Linda, at sælge vores hus indenfor 3 måneder..... Samt er hendes service og kvalitet af meget høj standard samtidig med, at hun har sin personlighed med i alle facetter af salget, så det hele giver tryghed og gode mavefornemmelser igennem salget. Kan kun anbefale Linda"

Sælger Line og Martin, Østerled, Brædstrup


"Man er fra første færd tryg i Lindas ærlige og varme facon"

Sælger Stinne og Claus - Rævehæjvej, TrædenSe og læs flere kundeanbefalinger her - https://www.facebook.com/lindariis.dk/reviews

Medarbejdere

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Linda Riis

Ricke Berlau

Sagsbehandler, Ejendomsmægler, MDE

Lovpligtig forsikring

Forsikringsforhold:

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3f, 1411 København K

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk eller Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. 72405600, hjemmeside https://naevneneshus.dk/start-din-klage/disciplinaernaevnet-for-ejendomsmaeglere/