Gudenåvej 39, 8740 Brædstrup

Smukt renoveret bolig - med super god energimærkning

Her har du en enestående chance for at erhverve dig en rigtig smuk og top renoveret ejendom, hvor der er tænkt gode planløsninger, og hvor boligens opvarmningsform og isoleringsgrad er fuldt opdateret til nutidens krav.

Årsforbrug jfr. energimærkningen er kun kr. 4.234,-

Indretning:
Entre med flot snedkertrappe til 1. sal, teknikrum, lækkert badeværelse med brusezone, stort køkken/alrum med plads til at hele familien kan samle sig. Herfra dobbelt fransk dør til stuen, hvor I kan slænge jer i sofaen, mens brændeovnen skaber hyggen.
1. sal byder på intet mindre end 4 store og gode værelser samt lille tvstue/repos.

Herudover stor garage med højt til loftet og skydedøre samt overdækket udhus, perfekt til vasketøjet. Sidst men ikke mindst mindre anneks på toppen af bakken, hvor sommerdagene kan nydes eller gæsterne kan indlogeres.

Grunden er kuperet og skråner op til skoven bagved - så lige meget hvor du befinder dig, er der et nyt kig ud over grunden. På terrassen i den hyggelige gårdhave kan solen nydes mens bøfferne steger på grillen. Og bliver sommeren for varm, så snup en dukkert i Nedenskov Sø, som ligger lige rundt om hjørnet. Området byder herudover på bakker, dale og skov, så for jer der elsker lange gå/cykelture, er området ideelt.

Skolebussen kører lige til døren, og der er heller ikke langt til Skanderborg eller Brædstrup, som begge er gode handelsbyer. Herudover kan byer som Silkeborg, Horsens og Århus nævnes, som alle kan nåes indenfor ca. 25-35 min.

En virkelig dejlig bolig i noget af Danmarks smukkeste natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.