Vestergårdsvej 4, Vinding, 8654 Bryrup

Super fin bolig - god garage

I udkanten Vinding mellem Bryrup og Brædstrup, hvor der er mulighed for indkøb, skole, børnehave m.m. ligger denne fine bolig med tilhørende god garage og carport.

Boligen er opført i 2 plan og indeholder:
Bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med brusezone, flot køkken med god spiseplads, stor vinkelstue med trappeopgang til 1. sal. Fra stuen er der udgang til stor udestue, hvor der kan hygges selvom det siler ned udenfor.
1. sal indeholder hyggelig stue med dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne, soveværelse samt mindre værelse, begge med god skabsplads. Hele 1. salen har loft til kip og med synlige bjælker.

Ydermere stor garage med plads til både bil og motorcykel mm. Her er finder du også pillefyret samt et ekstra toilet samt stor carport.
Med flere terrasser rundt om huset, giver det rig mulighed for, at nyde solen dagen igennem eller nyde aftenerne længere under den overdækket hyggelige gårdhave. Haven er nem og er primært udlagt i græs. I baghaven har sælger opført et lille anneks med veranda, som kan bruges til lidt af hver, da der er indlagt el. (Annekset er ikke godkendt til beboelse)

Vinding ligger centralt i Midtjylland med byer som Aarhus, Silkeborg, Herning, Horsens og Skanderborg indenfor 20-45 minutters kørsel.

Så ønsker du at bo i et mindre lokalsamfund, tæt på åbne marker og naturstien Silkeborg/Horsens i baghaven og hvor du kan høre fuglene synge, så skal du tage et kig på denne fine bolig.

Bestemt et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.