Sillebjergvej 2, Føvling, 8740 Brædstrup

God bolig - med super god kælder - tæt på byen

Er drømmeboligen beliggende tæt på Brædstrup by og med naturen lige udenfor, så kast et kig på denne fine bolig.

Boligen er fordelt på 2 plan på alt 186 m2 - hvor af 138 m2 er godkendt til beboelse.

Stueplan byder på entre med trappe til kælderen, køkken med masser af skabsplads og god spiseplads, badeværelse med både brusezone og badekar, soveværelse med skabsvæg, mindre værelse samt stor lys vinkelstue med udgang til dejlig træterrasse med udsigt til skoven.

I kælderen finder du gang med udgang til have samt opgang til 1. sal, bryggers, 2 store gode værelser,1 disp. rum (værelsesstandard, men ikke godkendt til bolig) samt viktualierum.

Udendørs får du en god stor have primært udlagt i græs. Rundt om huset findes der flere terrasser, så du kan nyde udendørslivet og solen hele dagen. I indkørslen er der god plads til flere biler og her er også udhus til opbevaring samt carport, så du kan komme tørskoet fra bilen ind i boligen.

Boligen ligger godt i forhold til at komme nemt til Horsens eller Silkeborg på under en halv time. Brædstrup by som er en god handelsby med både indkøb, butikker, skole, børnehave, svømmehal, fitness og meget mere er indenfor gå/cykelafstand, så du behøver ikke starte bilen.

Bestemt en dejlig bolig som er lige til at flytte ind i.

Ved bestilling af fremvisning er det mulig at vælge et tidspunkt, der passer dig i kalenderen nedenfor. Vi kan dog ikke garantere tidspunktet er ledigt. Du vil derfor altid modtage en telefonisk opringning herfra.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.