Åstruplundvej 13, Føvling, 8740 Brædstrup

En stemningsfyldt bolig med god indretning og gode udbygninger.

Denne fine bolig er beliggende på dejlig stor grund med flere muligheder for hygge, shelter, bål og afslapning med familien.

Herudover er der både carport med plads til 2 biler, mindre værksted/hobbyrum og stor garage - samlet på i alt 94 m2. Garagen er pt. opdelt i garage samt lukket rum til opbevaring (sælger benytter det pt. til viktualierum) Rummet kan nedtages, hvis I ønsker at bruge hele garagen til bil eller lignende.

Boligen er hulmursisoleret og opvarmning sker med luft til vand varmepumpe (2015). Der er etableret nyt separatkloakering i 2019.

Ydermere fin træveranda med tilhørende overdækket terrasse (perfekt til grillen, hvis I ønsker at grille hele året rundt) samt stor træterrasse med fin udsigt over haven og til markerne.

Boligen er godt indrettet med baggang (indgang fra den overdækket terrasse), badeværelse med brusezone, dejligt køkken i åben forbindelse med alrum og herfra adgang til den lyse rummelige stue. 1. sal er indrettet med repos, 2 gode værelser samt soveværelse. Her er der synlige hanebåndspær, som giver en god stemning.

En stemningsfyldt bolig med god indretning og gode udbygninger.

Bonusinfo
Det tager kun ca. 3 min i bil til Brædstrup, som er en god handelsby med både indkøb og specialforretninger, skole, børnehave, svømmehal og meget mere og skolebussen kører lige forbi ejendommen.

Ved bestilling af fremvisning er det mulig at vælge et tidspunkt, der passer dig i kalenderen nedenfor. Vi kan dog ikke garantere tidspunktet er ledigt. Du vil derfor altid modtage en telefonisk opringning herfra.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.